Κατερίνη, Εσωκομματικές εκλογές ΚΙΝΑΛ: Εντυπωσιακή η συμμετοχή των μελών και φίλων του κόμματος

Πολιτική

Ξεκίνησε από τις 7:00 το πρωί, στα περίπου 600 εκλογικά κέντρα σ΄ όλη τη χώρα, η εσωκομματική ψηφοφορία στο ΚΙΝΑΛ όπου τα μέλη του κόμματος καλούνται να επιλέξουν την ονομασία του ανάμεσα στο ισχύον «Κίνημα Αλλαγής» ή το «ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής», με τα αντίστοιχα σύμβολα, το τριαντάφυλλο και τον πράσινο ήλιο.

Ταυτόχρονα ψηφίζουν για την εκλογή των νέων τοπικών και νομαρχιακών επιτροπών και την εκλογή των αντιπροσώπων στο συνέδριο που θα διεξαχθεί στις 20-22 Μαΐου.

Εντυπωσιακή είναι η συμμετοχή των ψηφοφόρων στην Κατερίνη καθώς από νωρίς το πρωί τα δυο εκλογικά κέντρα στην Κατερίνη, στο Εργατικό Κέντρο και στο συνεδριακό κέντρο γέμισαν με κόσμο, δημιουργώντας ουρές. Είναι χαρακτηριστικό ότι στο Εργατικό κέντρο, στην αίθουσα που λειτουργούσε ως εκλογικό κέντρο, μέχρι τις 12.30 το μεσημέρι είχαν ψηφίσει περισσότερα από 250 άτομα.

Οι κάλπες θα κλείσουν στις 19.00

Με αντίτιμο 3 ευρώ, δικαίωμα ψήφου έχουν τα περίπου 180 χιλιάδες μέλη αλλά και οι φίλοι του ΚΙΝΑΛ. Και αυτό γιατί φίλοι του κόμματος που ψήφισαν στις εσωκομματικές εκλογές του Δεκέμβρη για την ανάδειξη ηγεσίας (μέλη και φίλοι έφτασαν τότε τις 270 χιλιάδες), μπορούν σήμερα να προσέλθουν στις κάλπες, να συμπληρώσουν την αίτηση εγγραφής μέλους και να ψηφίσουν στη συνέχεια για το όνομα του κόμματος και την εκλογή των νέων Νομαρχιακών και Δημοτικών Οργανώσεων.